♡MyLifeAsLinn♡

Alla inlägg under december 2014

Av Linn - 29 december 2014 10:15

Tillbakablick på April 2014...


April var en bra och väldigt solig månad♡ Många fina dagar! Vi hade våran sista träning med f99, då vi sedan gick ihop med f98 och heter nu FA. Lite krånligt hahah, men ni behöver inte förstå:P (alla lag gör så när man kommer upp i den här åldern)

iaf, sedan spelade jag också Bohus Cup med handbollen!! Det var ett par jätte fina dagar & cupen tyckte jag var jätte rolig! Dessutom vann vi B-slutspel och vi fick en guld pokal!

Hade skola som vanligt och så hade jag tydligen tagit kort på tavlan på so-lektionen haha.

Sedan var det också påskafton & påsklov♡♡ JÄTTE skönt! Bytte påskägg med Olivia o Caisa och ja, åt väldigt mycket godis under den månaden och några månder framöver XD Då jag sprade XD ahha

Sedan hittade jag också ett filmklipp som jag Oliva o Caisa hade filmat in när vi gjorde olika sanningar/konekvenser...what? hahahaah 

Kramar♡

Av Linn - 29 december 2014 10:00

Godmorgon allihopa!! Alldeless strax kommer tillbakablicken på april upp:DD Så håll utik!

Nu ska jag ner och äta frukost och kolla på något program. 

Har verkligen inte planer inför dagen, utan får ta dagen som den kommer som man brukar säga;)) Hoppas alla får en jättebra måndag!

-Och jag har beställt ett iphoneskal till mina nya telefon, så hoppas verkligen att den kommer idag på posten, skulle bli så glad:))


Vi hörs mer under dagen allihopa!

Visste verkligen inte vilken bild jag skulle ha till detta inlägget, så det fick bli en arkivbild.

 

Av Linn - 28 december 2014 22:30

Som ni säkert märkt har det redan kommit upp sådana här "Tillbakablickar över mitt år i ett inlägg för varje månad". Och jag tycker dem blev riktigt bra ♡♡♡♡ Love IT!

Det kommer som sagt komma upp 12 inlägg som innehåller ett tillbakablick över varje månad i form av bilder och text! :DD Och ja, dem kommer komma upp idag då, imorgon och på tisdag/natten till ondsdag! jag har helt enkelt delat upp inläggen så att ni år vänta lite;)))) 


De största delare av min dag idag har bestått av att fixa alla dessa bilderna, collagen, inläggerna, texterna och allt allt sådant!! Har tagit otroligt lång tid och har varit väldigt jobbigt....men nu är jag äntligen klar!! 

Har också städat rummet idag....annars har jag typ inte gjort något mer!

Ska bli så skönt att sova nu♡  Så vi hörs imorgon igen! 

Godnatt allihopa!

 

Av Linn - 28 december 2014 20:00

Tillbakablick på Mars 2014...


Mars månad var verkligen en jätte jätte jätte rolig månad!! Nu när jag kollar tillbaka på alla bilder saknar jag verkligen Mars!! Månaden började jätte bra då vi med konfirmationen åkte på ett helgläger några timmar bort från där vi bor. Det var tycker jag jätte roligt även fast det hände några saker;) Hahhaha.

Våren kom och dem första vitsipporna syntes. Och så var det alla hjärtansdag och mamma gav mig ett parfym-kitt;)

Sedan till det bästa som hände under hela Mars. Vi praoade i 2 veckor!!!! Det var så sjukt roligt!! Bland det bästa som hänt...Jag praoade på ett dagis och det passade mig perfekt. Barnen älskade mig och att komma till dagiset varje dag i 14 dagar var helt underbart. Sista dagen var så tråkig då jag inte ville lämna dem och gå tillbaka till skolan igen....Tänkte att jag skulle komma tillbaka och hälsa på, men så blev det aldrig...tyvärr. Dem 2 veckorna var verkligen underbara och det inser jag väldigt mycket nu..

Kramar♡

Av Linn - 28 december 2014 19:45

Tillbakablick på Februari 2014....


Hände inte så mycket i Februari månad, och det är ju bara ett tecken varför jag inte heller hade så många bilder från Februari...Men jag, Olivia och Caisa åkte till Gekås Ullared och shoppade bl.a en massa frukt för på den kvällen hade vi tjejmiddag med jätte mycket gott såsom massa frukter, choklad, marshmallows m.m Sedan hittade jag en outfit bild på mig samt en bild på mig & Caisa i bamba;))


Kramar♡  

Av Linn - 28 december 2014 19:15

Tillbakablick på Januari månad 2014......


Världens sämste start på året, trodde att 2014 skulle bli ett urkasst år och allt var verkligen sämst...

Min älskade och världens bäst kanin Sotis avlivades pga att han var sjuk..Världen är så orättvis. Var så sjukt ledsen och önskar fortfarande att jag får se han, ta på han och vara med han....Saknar han så sjukt mycket..

Men annars började skolan efter jullovet, det var mycket snö och så hittade jag en fin bild på världens bästa kompisar♡

Januari var början på 2014, som började sämst....

Kramar♡  

Av Linn - 28 december 2014 17:39

ÄNTLIGEN, ett ord! Är äntligen klar med alla min "tillbakablickar" inlägg!! Så himla skönt!! Det har tagit så sjukt lång tid, flera flera timmar....Men dem blev riktigt bra tycker jag!! ♡ 

Det kommer komma upp 12 inlägg med en månad för varje inlägg. Som kommer innehålla den månadens tillbakablick med en massa bilder och text! Det kommer komma upp redan 3st idag så håll utik:DDD 

Sedan kommer det komma upp inlägg imorgon och även på tisdag! Har delat upp det så att ni får vänta lite;)) heheheh

Men om ni missat något sedan, så ha rjag också skapat en ny kategori "Tillbakablick på 2014" som ni kan klicka er in på och kunna se alla 12 inlägg på sedan! 


Nu ska jag inte vara inne på datorn längre utan vila ögonen, behövs....

Hoppas ni kommer gilla dessa inläggen nu♡♡♡♡♡


Av Linn - 28 december 2014 15:22

Hallojjjj!

Har suttit i flera timmar och plockat ut en massa bilder ifrån varje månad under året! Tog så sjukt lång tid att bläddra igen alla bilderna och spara ner dem till olika mappar...

Sedan som om inte det var nog fick jag skapa collage, med alla bilderna för varje månad. Plus att vissa månader hade jag så många bilder så det fick bli 2 collage för varje månad!

Hahahah, ni kanske inte fattar....Men varför jag gör detta är för att det ska bli en "tillbakablick" på mitt år här på bloggen♡ 

Som det ser ut just nu så kommer jag göra 12 olika inlägg, en för varje månad...Låter det bra? 

Annars om jag har alla månader i samma inlägg är det lätt att ni blandar ihop bilderna och texten till varje månad med andra månader...Okej det där blev konstigt. 

Men, jag tror detta blir toppen♡♡♡♡♡♡ Nu ska jag bara fixa alla inlägg också...


Ha en fortsatt bra dag allihopa!

Kramar♡  

♡Välkommen♡

Hej på er!♡♡ 

   

-Halloj peoples! Allt bra? ♡ Jag heter Linn och är 15 år. På min fritid spelar jag handboll och är med kompisar♡ Jag har ävet ett intresse för foto. 

Bloggen är mitt liv, som ni får ta del av.

 

-Har du någon fråga om mig eller min blogg så är det bara att fråga♡♡ 

 

Kram på er, och hoppas vi ses här igen? <333

♥Har du någon fråga?♥

37 besvarade frågor

Just saying♡

För alla er underbara som kommenterar min blogg vill jag bara att ni ska veta att jag blir sjukt glad varje gång!♡ 

Jag svarar på kommentaren så fort jag har tid och svarar både på min blogg och eran blogg! Alltså kikar jag in allas bloggar "just so u know";))

Massa kramar♡♡♡♡

♥Omröstning♥

Gillar du min design?♥
 Jaa♥
 Helt okej♥
 Nja♥

♥Kategorier♥

♥Klicka för "mer om mig"♥

 

Instagram: @linnselusan

Videofyme: @linnselusan

We♡It: @linnselusan

Kik: @linnselusan

Arkiv

Light Grey Pointer



Ovido - Quiz & Flashcards