♡MyLifeAsLinn♡

Presentation

URL:    http://linnfoto.bloggplatsen.se
Registrerad:    2014-10-28 17:59
Senast inloggad:    2015-12-20 21:25
Bloggtitel:    ♡MyLifeAsLinn♡
Förnamn:    Linn
Efternamn:   
Län:   
Kommun:   
Ort:   
Intressen:    Foto, Handboll, Kompisar

Hej allihopa! ♡


Vad roligt att du klickade dig in här:) 

Min blogg är som en pusselbit, en pusselbit av mitt liv. När jag var mindre la jag alltid pussel, jag älskade det. Det finns ett livs-pussel, det har alla. Ett pussel som endast kan pusslas ihop av dig. Ett pussel med 1000 tals bitar, ett pussel som tar JÄTTE lång tid att pussla ihop. Varför? Jo för det är ditt livs-pussel. 


Min blogg är endast en pytte pytte liten del av mitt liv. 

Men endå, så får du se & läsa om mig och mitt liv♡


Hoppas du får en jätte bra dag & fortsätter läsa min blogg♡Om mig: 

Jag heter Linn och är född 99. På min fritid spelar jag handboll och är med kompisar. Jag har spelat handboll i ungefär 9-10 år och jag älskar det! Ett annat stort intresse jag har är min kamera, jag älskar att ta kort♡ En annan sak som jag gillar att göra är att shoppa, särskilt på nätet. Det är så roligt att klicka hem något och sedan förvantansfull gå varje dag och vänta på paketet:)) Tycker inte du det? 

Vad mer kan jag skriva om mig själv? Hmm...   

Jag älskar mina kompisar och min familj och spenderar stora tider med dem! En annan sak som jag verkligen verkligen ÄLSKAR är att åka utomlands, jagvet att det inte är bra att åka flygplan för miljön, därför gör jag heller inte det så ofta som jag hade velat;)) Men när jag väl gör det så är det det bästa som finns♡♡♡ Det är så himla roligt och det går inte att beskriva! Att få se en massa nya saker, att få uppleva en massa nya saker och helt enkelt leva livet på en ny plats. Jag älskar det! De senaste åren ar jag åkt till usa (med familjen) och det har varit vekrligen drömresor! Så himla otroligt roliga!! Jag älskar även att fotografera på nya platser, exempel utomlands.

En dröm jag har just nu är att åka utomlands med en bästa kompis♡♡ Hur fantastiskt skulle inte det vara?


Jag har ganska svårt att ta beslut, det tar lång tid för mig att bestämma saker, och det kan vara allt från små saker som om jag ska köpa en tröja eller inte till vilket gymnasie jag ska gå på! När vi ändå kom in på gymnasie så har jag efter måååånga funderingar beslutat mig för att jag ska gå samhällslinjen, men vilken inriktning eller skola har jag ingen aning om! Och det stör mig så himla mycket att jag inte vet, att jag inte vet vad jag vill jobba med eller bli i framtiden...Hatar att bestämma saker:P Får se vad det blir....


Om Kameran: 

*Jag använder en Canon EOS 600D 

*Jag har 18-55 mm objektiv & 55-250 mm objektiv. 

*Canon fjärrutlösare 

*Stativ

♡Välkommen♡

Hej på er!♡♡ 

   

-Halloj peoples! Allt bra? ♡ Jag heter Linn och är 15 år. På min fritid spelar jag handboll och är med kompisar♡ Jag har ävet ett intresse för foto. 

Bloggen är mitt liv, som ni får ta del av.

 

-Har du någon fråga om mig eller min blogg så är det bara att fråga♡♡ 

 

Kram på er, och hoppas vi ses här igen? <333

♥Har du någon fråga?♥

37 besvarade frågor

Just saying♡

För alla er underbara som kommenterar min blogg vill jag bara att ni ska veta att jag blir sjukt glad varje gång!♡ 

Jag svarar på kommentaren så fort jag har tid och svarar både på min blogg och eran blogg! Alltså kikar jag in allas bloggar "just so u know";))

Massa kramar♡♡♡♡

♥Omröstning♥

Gillar du min design?♥
 Jaa♥
 Helt okej♥
 Nja♥

♥Kategorier♥

♥Klicka för "mer om mig"♥

 

Instagram: @linnselusan

Videofyme: @linnselusan

We♡It: @linnselusan

Kik: @linnselusan

Arkiv

Light Grey PointerSkaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se